Om os

Job Integration er vejen til effektiv og ordentlig integration. En helstøbt løsning på integrationsområdet, der kombinerer det bedste fra to verdener, når det handler om sprogskole, sundhed og job. Kvaliteten sikres gennem et formaliseret samarbejde mellem to stærke, landsdækkende aktører på beskæftigelses- og integrationsområdet: Integro og Quick Care.

 

integro

quickcare

Integro har siden 1994 samarbejdet med kommuner og virksomheder indenfor et bredt spektrum af målgrupper og brancher – og har i løbet af de sidste 10 år haft stor succes med integrationsfremmende aktiviteter og jobskabelse for borgere med anden etnisk baggrund end dansk. Integro indgår i dag i flere samarbejder med landets kommuner med høje jobeffekter – til gavn for borgerne. Nogle af vores særlige ekspertiser er at kompetenceafklare borgere, både fagligt, personligt og socialt – samtidig med at vi sikrer sproglig og faglig kompetenceudvikling og udplacerer i private virksomheder.

Quick Care har som privat konsulentvirksomhed samarbejdet med kommuner og virksomheder gennem de seneste 10 år og har specialiseret sig i afklaring, opkvalificering og udplacering af borgere i praktik og job på områderne sygedagpenge, kontanthjælp, jobafklaring, ressourceforløb og integration. Quick Care samarbejder med mere end 50 danske kommuner samt 400 kommuner og virksomheder i Norge. Quick Care har haft stor succes med afklaring, opkvalificering og udplacering af borgere i praktik og job via et tæt og konstruktivt samarbejde med et bredt udsnit af virksomheder.